Anmeldelser · Billeder med ord - ord med billeder

Terry Dodson: Drømmespil

Masser af flotte piger, knap så meget historie

Terry Dodson har skabt sin karriere på at tegne superheltinder i tætsiddende dragter. Med det i tankerne er det nærliggende at tro, at Drømmespil først og fremmest er blevet til for at give ham muligheden for også at tegne storbarmede kvinder helt uden tøj.

Drømmespil - forside

Coreline ankommer til en øde fransk herregård, hvor hun skal være guvernante for Vernère. Han er et lille geni, der er vant til at få sin vilje og bygger alle mulige forskellige maskiner. Lege gider han ikke, men på trods af al hans klogskab, er han tydeligvis alt for umoden til at være voksen.

Om natten suges Coreline ind i erotiske drømmespil. Hun bliver klædt ud som skabt til en mandefantasi, og snart render hun mere eller mindre nøgen rundt. Selvom en helt hver gang dukker op og redder hende, afviser hun hans begær.

Noget er tydeligvis helt galt, men det er svært at tage historien alvorligt, når handlingen lyder som noget, der er taget ud af en middelmådig pornofilm, og når bogen tydeligvis flirter med det erotiske uden at det rigtig bliver til mere end duvende bryster og sarte kys. Det er ærgerligt, at historien er så svag, for Terry Dodson KAN tegne – både kvindelige attributter og i det hele taget.

2

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s