Om mig

Hmm. På tide med en opdatering, når den stadig påstår, at jeg er 37!

Jeg hedder Henrik Madsen, jeg er 37, uddannet historiker og bor i Nakskov på Lolland med min familie. Jeg skriver mest om bøger, men alt kan blive taget op, hvis inspirationen skulle vise sig.

9 kommentarer til “Om mig

 1. Hejsa. Faldt lige over din blog i et link fra en anden bogblog. Fed blog du har, og syntes personligt det er godt at se du også har lidt tegneserie iblandt. Glæder mig til at følge med på siden. MVH Morten

 2. Hej Morten,

  Tak skal du have – og godt at du også kan lide tegneserierne. De er med, fordi bloggen afspejler det jeg synes er fedt at læse.

  Mvh
  Henrik

 3. Hej Henrik

  Tak for en spændende hjemmeside.
  Jeg er selv meget glad for bøger og deler min passion på http://www.boegeronline.dk hvor jeg skriver om bestseller bøger.

  Jeg vil høre dig om det er muligt at få et link med på din liste over “Sider om bøger” ude i højre side? Det vil jeg sætte ufattelig stor pris på.

  Du er velkommen til at skrive til mig hvis du vil vide mere om mig og det jeg laver.

  Venlig hilsen Jacob

 4. Hej Jacob,

  Tak for de pæne ord. Dem er jeg naturligvis glad for.

  Jeg har kigget lidt på din side, og selvom det er en lidt anden genre end min egen, så ser den meget spændende ud.

  Jeg skifter løbende lidt ud på listen over anbefalede sider, og jeg vil da også gerne tage din med. Den har ikke noget kommercielt sigte, går jeg ud fra?

  Mvh

  Henrik

 5. Hej Henrik

  Tak, det vil jeg stte meget pris p. Jeg er glad for at hre du synes om min side. Den optager ogs en del af min tid, s derfor gr jeg alt hvad jeg kan for at promovere den. Det er ikke noget jeg tjener penge p nu, men jeg kunne godt tnke mig at f nogle aftaler igennem med en rkke bogbutikker, som kan sponsorere siden. Lige nu handler det for mig om at finde en masse lsere der synes min side er interessant.

  God weekend!

  Mvh. Jacob

 6. Hej Henrik,

  Jeg kunne ikke lige finde nogle mailoplysninger på dig, så skriver derfor her. Kan du ikke lige smide mig en mail på gittewinneche @ hotmail.com, vil nemlig gerne tale med dig angående en gæsteanmeldelse af King 🙂
  Kh Gitte.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s