Om mig

Hmm. På tide med en opdatering, når den stadig påstår, at jeg er 37!

Jeg hedder Henrik Madsen, jeg er 37, uddannet historiker og bor i Nakskov på Lolland med min familie. Jeg skriver mest om bøger, men alt kan blive taget op, hvis inspirationen skulle vise sig.

9 kommentarer til “Om mig

  1. Hejsa. Faldt lige over din blog i et link fra en anden bogblog. Fed blog du har, og syntes personligt det er godt at se du også har lidt tegneserie iblandt. Glæder mig til at følge med på siden. MVH Morten

  2. Hej Morten,

    Tak skal du have – og godt at du ogsÃ¥ kan lide tegneserierne. De er med, fordi bloggen afspejler det jeg synes er fedt at læse.

    Mvh
    Henrik

  3. Hej Henrik

    Tak for en spændende hjemmeside.
    Jeg er selv meget glad for bøger og deler min passion på http://www.boegeronline.dk hvor jeg skriver om bestseller bøger.

    Jeg vil høre dig om det er muligt at fÃ¥ et link med pÃ¥ din liste over “Sider om bøger” ude i højre side? Det vil jeg sætte ufattelig stor pris pÃ¥.

    Du er velkommen til at skrive til mig hvis du vil vide mere om mig og det jeg laver.

    Venlig hilsen Jacob

  4. Hej Jacob,

    Tak for de pæne ord. Dem er jeg naturligvis glad for.

    Jeg har kigget lidt på din side, og selvom det er en lidt anden genre end min egen, så ser den meget spændende ud.

    Jeg skifter løbende lidt ud på listen over anbefalede sider, og jeg vil da også gerne tage din med. Den har ikke noget kommercielt sigte, går jeg ud fra?

    Mvh

    Henrik

  5. Hej Henrik

    Tak, det vil jeg sætte meget pris på. Jeg er glad for at høre du synes om min side. Den optager også en del af min tid, så derfor gør jeg alt hvad jeg kan for at promovere den. Det er ikke noget jeg tjener penge på nu, men jeg kunne godt tænke mig at få nogle aftaler igennem med en række bogbutikker, som kan sponsorere siden. Lige nu handler det for mig om at finde en masse læsere der synes min side er interessant.

    God weekend!

    Mvh. Jacob

  6. Læste din anmeldelse af Gensyn med Heisenberg. Tak for de fine ord om bogen:-)

  7. Tak fordi du kiggede forbi. Jeg glæder mig til at læse flere bøger fra din hånd 🙂

  8. Hej Henrik,

    Jeg kunne ikke lige finde nogle mailoplysninger på dig, så skriver derfor her. Kan du ikke lige smide mig en mail på gittewinneche @ hotmail.com, vil nemlig gerne tale med dig angående en gæsteanmeldelse af King 🙂
    Kh Gitte.

Skriv en kommentar