Billeder med ord - ord med billeder · Fra den vide verden

Brian Michael Bendis: De ny Avengers 3: Hemmeligheder og løgne

Afsløring uden egentlig forløsning

G Floy Studio har udgivet tre bind af serien New Avengers på dansk, og når bind 3 nu hedder Hemmeligheder og løgne, og når der fra starten har været antydninger af, at Spiderwoman i virkeligheden var en forræder, så havde jeg forestillet mig en mere afrundet slutning.

De nye Avengers: Hemmeligheder og løgne - forside

Det er der ikke, men alligevel er bind tre det bedste i serien. Den nye gruppe er ved at være på plads, og selvom historien om Spiderwoman ikke bliver udspillet i sit fulde omfang, så er den alligevel med til at løfte fortællingen.

Vi starter i Japan, hvor Avengers er på jagt efter Sølvsamuraien, endnu en af de skurke, der undslap fra fængslet i Udbrud. De støder ind i yakuzaen, og det lykkes at tage Madame Hydra til fange. Hun afslører, at en ukendt kraft er ved at infiltrere både Hydra og S.H.I.E.L.D., men inden de kan nå afhøre hende, hjælper Spiderwoman Hydra til at stikke af. Og så er hun for alvor i fedtefadet…

Bind tre var knap så forceret som tidligere, så selvom gruppen stadig ikke hænger sammen, var det underholdende nok. Illustrationerne var fine nok, men det er lidt irriterende med tre tegnere, når det hele nu er samlet i et bind.

3

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s