NFL

Stuffed at the line – NFL Conference Championship Games

1. Slutspillet har været skuffende i år. Ikke bare – som jeg snart har beklaget mig over mange gange – at Patriots fik læsterlige klø næsten inden det var startet, men også fordi kampene har været kedelige. De fleste er endt med storsejre, og andre har været præget af dårligt spil, hvor det mere har været fejl fra det ene hold end første klasses spil fra det andet, der har afgjort kampene. Det kulminerede i opgøret mellem Saints og Vikings, hvor Vikings havde seks fumbles og to interceptions, mens Saints ”nøjedes” med tre fumbles.

Brett Favre - ikke bare førende i touchdowns

2. Jeg tror ikke et øjeblik på, at Brett Favre trækker sig tilbage og slet ikke på, at vi ikke alle sammen bliver dødtrætte af at høre om hans ikke-beslutninger, inden næste sæson starter, men jeg ser ikke nogen lykkelig slutning for det, der på et eller andet tidspunkt bliver hans sidste sæson. Hans karriere i Green Bay sluttede med en interception lige før superbowl, og denne sæson sluttede med en interception lige før superbowl. Sådan er det bare: Han tager chancer, og selvom han vinder kampe på den måde, så taber han også en før eller siden.

3. Jets var overraskende godt med mod Colts, men så snart de kom bagud, virkede slaget tabt. På det tidspunkt havde Manning kigget deres forsvar ud, og Jets er bare ikke et hold, der kan score mange points.

4. Årets mest ligegyldige kamp spilles søndag: Pro Bowl. Pre-season kampe kan dissekeres for at finde positive tegn fra rookies og for om ens hold er på rette vej. Selv det har pro bowl ikke at byde på, så jeg dropper den med sindsro.

5. Sidste nyt er, at Kurt Warner vil trække sig tilbage på fredag. Hvis det bliver tilfældet, så kan han se tilbage på en enestående karriere med større op- og nedture end nogen anden quarterback. To gange er han kommet fra ingenting for at lede et hold til superbowl, første med Saint Louis Rams, senere med Arizona Cardinals efter, at han var blevet bænket en gang. Oven i er han en flink fyr, så jeg ønsker ham det bedste frem over. Især hvis en evt. tilbagetrækning bliver uigenkaldelig og udramatisk!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s