NFL

Stuffed at the Line – Optakt til uge 7

Jeg er tilbage i storform! Sidste uges mange forventede favoritsejre hjalp også mig til en fornuftig statistik, idet jeg var 11-2 (57-30 for sæsonen). Der var ikke nogen tegn på opsigtsvækkende forudseenhed. Bengals over Chicago troede jeg ikke engang selv ret meget på, så den kan jeg ikke tage megen ære for.

Her kommer så mine bud på næste uges kampe:

Denver (6-0) mod Baltimore (3-3) Jeg tror på Baltimore, selvom Broncos har gjort det fantastisk indtil nu. Med sejren over Chargers satte de sig solidt på AFC West, ikke bare i stillingen, men også som det markant bedste hold. Baltimore startede 3-0 men har siden tabt tre kampe i træk. De må og bør være desperate for at komme tilbage på sporet efter en friuge, hvor de kunne se både Bengals og Steelers trække fra. Omvendt virker det som en oplagt lejlighed for Broncos til at lette foden lidt fra speederen. Broncos er stadig det bedste hold, men på udebane søndag er det ikke nok.

images
Matt schaub fører ligaen i kasteyards (2074) og touchdowns (16) men han spiller for Texans, så det er knapt nok blevet bemærket.

Houston (4-3) mod Buffalo (3-4) Bills har vundet to kampe i streg, men sejrene var næsten lige så grimme at se på, som nederlaget til Browns. Desuden vil Matt Schaub, der er en af ligaens mest stabile quarterbacks i år, ikke sende sejren på et sølvfad som Mark Sanchez og Jake Delhomme. Texans sejr og kurs mod et wildcard.

Cleveland (1-6) mod Chicago (3-3) Chicago blev klædt af til skindet af Cincinnati i søndags. Det hold, der kunne løbe bolden, spille forsvar og kun lige manglede en quarterback for at dominere, må nu knytte alle sine forhåbninger til Jay Cutlers arm. Havde det været snart sagt ethvert andet hold, der kom på besøg, ville jeg have spået udesejr, men nu er det altså Browns, så Bears vinder vel. 

Seattle (2-4) mod Dallas (4-2) Seattles offensive linje og linebackerkorps er lagt øde af skader. Resultatet er manglende stabilitet på begge sider af bolden, så det ligner en overkommelig opgave for Dallas. Jeg så for anden gang en hel Cowboys kamp i år mod Atlanta, og der imponerede de mig meget mere end mod Broncos. Angrebet og især Tony Romo var effektivt, og når forsvaret så endelig kom efter Matt Ryan, så var sejren ganske klar. Det bliver den også søndag.

Miami (2-4) mod New York Jets (4-3) Med Patriots mere eller mindre tilbage på fuld styrke kan ingen af holdene tåle at tabe. Mindst af alt Dolphins, der lige nøjagtig vandt holdenes første kamp og desperat har brug for en udesejr også, hvis bare et spinkelt håb for sæsonen skal holdes i live. Jeg tror de får den. Begge hold har skader på nøglepositioner i forsvaret, men Miamis løbeangreb kan bedre udnytte tabet af Kris Jenkins end Jets kastespil kan udnytte tabet af Will Allen.

 

images3
Kampen mod Raiders var så ulige, at Mark Sanchez havde tid til at gnaske en hotdog på sidelinjen. Den går ikke mod Dolphins.

San Francisco (3-3) mod Indianapolis (6-0) Gassen er virkelig gået af ballonen for 49ers, der nu har tabt tre kampe i træk. Angrebet var så ineffektivt, at Mike Singletary besluttede sig for at sætte Alex Smith på banen i anden halvleg mod Texans, og han formåede næsten – men også kun næsten – at indhente Texans’ føring. Måske kan det forbedre 49ers på længere sigt, men Colts virker bare som en alt for stor opgave, efter at de udraderede Rams.

New York Giants (5-2) mod Philadelphia Eagles (4-2) Giants ser pludseligt sårbare ud, og jeg tror at Eagles udnytter hjemmebanen til at komme helt op på siden af dem. Får Dallas også den forventede sejr tegner der sig et billede af en meget spændende afgørelse om divisionstitlen.

St. Louis (0-7) mod Detroit (1-5) Umiddelbart ligner det jo en lige, men ikke videre velspillet kamp. Intet resultat vil overraske mig, men Detroit ser ud til at få Matthew Stafford tilbage, så mon ikke det er nok til en lille, kedelig løvesejr.

Oakland (2-5) mod San Diego (3-3) Årets første kamp mellem de to rivaler endte med en snæver Chargers sejr. Siden har begge holds resultater gået op og ned, men mest ned. Det gælder især San Diego, der var spået som tophold uden at kunne leve op til det. Sagen er, at Chargers har desperat brug for en sejr, og jeg tror de får den. Med JaMarcus Russel tilbage for Oakland skulle chancen i hvert fald være der.

Jacksonville (3-3) mod Tennessee (0-6) En mindre skuffelse mod sæsonens største skuffelse. Sådan må kampen ses, men jeg tror alligevel på en Titans sejr. Jaguars har ikke været skræmmende på nogen sider af bolden, og Jeff Fisher har pisket en play-off stemning op i truppen under friugen. Det er nu genopbygningen skal begynde, og man har på fornemmelsen at jobs kan blive tabt her.

images 2
Favre og Rodgers mens alt stadig var hyggeligt i green Bay...

Minnesota (6-1) mod Green Bay (4-2) Rundens mest interessante kamp – det kan næsten ikke være anderledes. Brett Favre vender tilbage til Lambeau i fjendens uniform, og selvom alle NFL-fans er dødtrætte af at høre den historie, så ER det en stor begivenhed. Vigtigere for kampens kvalitet er det, at det er et opgør mellem to meget gode hold. Packers har holdt Browns og Detroit til tre point samlet de sidste to uger, mens Vikings statistik taler for sig selv. Jeg tror Packers vinder en snæver sejr, mens Favre trods alt rystes lidt af den fjendtlige stemning og kaster en interception eller to.

Arizona (4-2) mod Carolina (2-4) Da spilleplanen blev lagt lignede det her en lækkerbisken, men der er sket meget siden da. Først og fremmest er Panthers blevet et dårligt hold – det kan to sejre og et uforståeligt nederlag til Bills, der ingen offensiv havde, ikke ændre på. Det er også en kamp mellem to veteraner på quarterback-pladsen, men mens Delhomme er ude over afgrundens rand, så kan Warner stadig levere varen. Cardinals vinder.

Atlanta (4-2) mod New Orleans (6-0) Falcons fik grundige klaps mod Cowboys, mens Saints lavede et imponerende comeback mod Dolphins og sikrede sig sejren til sidst. Alligevel tror jeg på Falcons. At der overhovedet var behov for at komme igen viste jo, at Saints var sårbare i første omgang.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s