NFL

Stuffed at the Line – Optakt til NFL uge 6

Sidste uges bud blev også en relativ succes: 9-5 (38-22 for sæsonen). Sæsonen er nu inde i sin midterste fase. Enkelte hold er allerede mere eller mindre dødsdømte, andre er med en 5-0 start allerede meget tæt på slutspillet, mens de fleste ligger i det store midterfelt, hvor sæsonen endnu er på vippen. Et par sejre kan hurtigt gøre en ok 3-2 start til indledningen på en god sæson, mens et par nederlag lige så hurtigt kan forvandle en skuffende 2-3 start til fuldblodskrise med træneren helt ude på kanten af sædet.

Hvilken retning til rundens kampe pege i?

Todd Haley er blevet kritiseret for en FOR aggressiv tone over for sine spillere - men han har på den anden side heller ikke haft så meget at glæde sig over endnu!
Todd Haley er blevet kritiseret for en FOR aggressiv tone over for sine spillere - men han har på den anden side heller ikke haft så meget at glæde sig over endnu!

Kansas City (0-5) mod Washington (2-3) Jeg har flere gange spået en overraskende sejr til Kansas, og jeg tror, at den venter lige rundt om hjørnet. Holdet er ikke godt, men det har været lige ved et par gange, senest mod Dallas. Washington er på mange måder skuffende, så tredje gang bliver lykkens gang for mit gæt på Chiefs.

 

Carolina (1-3) mod Tampa Bay (0-5) Endnu et 0-5 hold, der endelig har chancen for en sejr. Den nye quarterback Josh Johnson satte lidt liv i Bucs i sidste uge, og Carolina er ikke just en skræmmende modstander. Ikke desto mindre snupper Panthers en sejr og holder foreløbigt liv i deres sæson.

Cleveland (1-3) mod Pittsburgh (3-2) Steelers har vist svaghedstegn i år, men Browns er bare et rigtigt, rigtigt dårligt hold, som kun vandt i søndags, fordi Bills var endnu værre.

 

Eli Manning har uden større besvær ført Giants til 5-0. Nu venter en alvorlig udfordring i New Orleans.
Eli Manning har uden større besvær ført Giants til 5-0. Nu venter en alvorlig udfordring i New Orleans.

New York Giants (5-0) mod New Orleans (4-0) Rundens absolutte brag mellem to af NFC’s bedste hold. Jeg tror på en sejr til Giants, for jeg er endnu ikke overbevist om, at Saints forsvar kan holde skansen mod et kvalitetshold.

Baltimore (3-2) mod Minnesota (5-0) Jeg har flere gange kaldt Vikings for overvurderede, men efter at de slog Green Bay og knuste Rams, må jeg jo indrømme, at de har noget at have deres forhåbninger i. På den anden side er Baltimore også et rigtigt godt hold, som efter et par snævre nederlag tørster efter revanche. Jeg tror på en sejr til Ravens, mens Vikings render rundt og tror, at de er lige så gode, som deres fans bilder sig ind.

St. Louis (0-5) mod Jacksonville (2-3) Rams er rigtigt elendige, og Jaguars er ved at komme til live efter en elendig start. Her får de balance i regnskabet mod et hold, der tager endnu et skridt mod afgrunden.

Detroit (1-4) mod Green Bay (2-2) Efter friugen er Green Bay tilbage, og de har travlt. Vikings er allerede to sejre foran og Chicago gør det også godt, så et divisionsnederlag til Detroit vil være en katastrofe. På den anden side: Hvorfor skulle det ende med et nederlag? Lions er ikke specielt gode, men det er Packers måske, så de vinder.

Houston (2-3) mod Cincinatti (4-1) Det er også nu eller aldrig for Houston. Colts er allerede stukket af, men en sejr vil kunne sende dem tilbage i kampen om wildcards. Problemet er bare, at Bengals har spillet rigtig godt i år og hentet tætte sejre over Packers, Steelers og Ravens. På den anden side har de også ladet Browns hænge på helt ind i overtiden. Jeg tror også, at de undervurderer Houston, så Texans kan snige sig til en sejr.

Arizona (2-2) mod Seattle (2-3) NFC West er ikke nogen god division, men den kan blive rigtig spændende med Cardinals, Seahawks og 49ers i intens kamp til det sidste. Derfor er deres indbyrdes kampe ekstra vigtige. Begge hold har været voldsomt svindende i deres præstationer, men Seahawks viste stor styrke i søndags med Matt Hasselbeck tilbage, og jeg tror, at han også vil kunne sikre sejren mod Arizona, der har et skrøbeligt forsvar.

 

JaMarcus Russell igang med et af sine karakteristiske boldtab
JaMarcus Russell igang med et af sine karakteristiske boldtab

Philadelphia (3-1) mod Oakland (1-4) De fleste andre år ville det stå lysende klart, at Raiders er det dårligste hold i NFL, men i denne sæson er der hård kamp om den tvivlsomme ære. Der er derimod ingen tvivl om, at Oakland er rigtigt, rigtigt elendige, mens Eagles har vist stor styrke i de fleste kampe. De vinder også her og fortsætter jagten på Giants i toppen af NFC East.

Buffalo (1-4) mod New York Jets (3-2) Efter en fantastisk start har Jets mistet noget af pusten med to nederlag i træk. De har dog på ingen måde spillet elendigt, og Bills burde være den perfekte anledning til at genopbygge selvtilliden.

Tennessee (0-5) mod New England (3-2) Brady er stadig på vej tilbage til fordums styrke, men Patriots er ubesejrede på Gillette Stadium, og det er ærlig talt svært at se, hvorfor Titans skulle være i stand til at ændre på den statistik.

Chicago (3-1) mod Atlanta (3-1) En meget spændende kamp mellem to af NFC’s fremadstormende hold anført af to unge talentfulde quarterbacks. Det vil ikke overraske mig, hvis Cutler og co besejrer Falcons, men efter udklasseringen af 49ers i sidste uge tror jeg på dem.

Denver (5-0) mod San Diego (2-2) Denver har flere gange i sæsonen balanceret på randen af nederlag, og jeg tror, at det første kommer mandag mod Chargers. De har haft en ekstra uge til at forberede sig, og først og fremmest har de desperat brug for en sejr her, hvis divisionen ikke skal glide helt ud af deres kontrol.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s