NFL

Stuffed at the line – optakt til NFL uge 5

 

Tom Brady jubler over mine bud fra sidste uge!
Tom Brady jubler over mine bud fra sidste uge!

Sidste uges bud: 11-3 (Sæsonen 29-17) Den uge kommer jeg sikkert aldrig til at overgå. Jeg er specielt godt tilfreds med, at jeg tog Miami. Trods Penningtons skade virkede Dolphins som et solidt hold, der havde mødt stærke modstandere i starten, mens Bills tilsyneladende er på vej i opløsning efter at den unge og tyndt besatte offensive linje er blevet ramt af skader.

NFL har stadig fem hold uden sejr, og for dem er sæsonen allerede slut. De kan stadig ende på 8-8 eller lægge grundstenene til en god sæson næste år, men slutspil bliver det ikke til. Matematisk kan de naturligvis stadig ende 12-4, men faktum er, at hvis du taber de første fire kampe i sæsonen, så er du OGSÅ et dårligt hold, og selv for gode hold er det hårdt arbejde bare at gå 9-3 over 12 kampe. De havde sidste chance i forrige runde, og de kiksede.

Lidt bedre er situationen for 1-3 holdene. De kan stadig nå noget i år – men det er helt afgørende, at de undgår 1-4, så lad os fokusere lidt på dem:

Cleveland (0-4) mod Bills (1-3) Det er sidste udkald for Buffalo, der startede med to gode kampe og 1-1, hvorefter angrebet faldt totalt fra hinanden. Det største problem er den urutinerede, skadesramte og bare ikke specielt talentfulde offensive linje, men det hjælper heller ikke, at Trent Edwards bryder sammen under pres, eller at TO er færdig. Nedturen startede sidste år med flere tabte bolde og store problemer med at komme fri, og i hans alder er der ingen vej tilbage. Eneste trøst søndag er, at Browns om muligt er endnu værre, selvom de gjorde god modstand mod Bengals. Jeg hælder til Bills pga. hjemmebanen.

Hverken TO eller Bills har haft meget at grine af på det seneste
Hverken TO eller Bills har haft meget at grine af på det seneste

Pittsburgh (2-2) mod Detroit (1-3) Detroit er under genopbygning, og specielt forsvaret mangler stadig meget for at kunne begå sig. Fordelen for Jim Schwarts er, at han har fået den første sejr, så risikoen for en rekordlang stribe nederlag blev elimineret, og han har nu resten af året til at lægge grunden til næste års hold. Selvfølgelig vil 4-5 sejre mere i år være godt, men der er en forståelse i Detroit for, at det tager tid at bygge et godt hold. Der er med andre ord arbejdsro, men et comeback fra Lions er usandsynligt. Selvom Steelers virker svagere end sidste år, så burde det her blive en klar sejr til dem.

Oakland (1-3) mod New York Giants (4-0) Det kan være svært at tro, men Oakland har faktisk vundet en kamp. Men det var mod de lige så svage Chiefs. Forsvaret spiller rimeligt, så det store problem er på angrebet. JaMarcus Russell kan ikke kaste, receiverne kan ikke gribe – ifølge Cable var der ni tabte bolde i sidste uge – running backs kan ikke løbe, fordi den offensive linje ikke kan blokere. Nå ja, så er Cable en dårligt play caller og ganske tæt på at blive arresteret for vold. Raiders er på ingen måde på vej tilbage i år, og spørgsmålet er, om de kan reddes før Al Davis er væk. Når modstanderen er NFL’s måske bedste hold, er det ikke svært at spå en Giants sejr.

Og stakkels Cable er nødt til at se det hele igen på film...
Og stakkels Cable er nødt til at se det hele igen på film...

Jacksonville (2-2) mod Seattle (1-3) Seahawks har problemer med skader på forsvaret, den offensive linje og ikke mindst til Matt Hasselbeck. Jeg er heller ikke vild med Jim Mora som headcoach, men grundstenene til et rimeligt hold er til stede – og i NFC West kan det meget vel være nok til en slutspilsplads, hvis Hasselbeck kan spille resten af sæsonen. Jaguars har efter en jammerlig start vundet to gode divisionssejre over Texans og Titans, men de har stadig ikke overbevist mig. Seahawks skal vinde, de er på hjemmebane og slet ikke så dårlige. De vinder.

New York Jets (3-1) mod Miami (1-3) Selvom Miami startede 0-3, så spillede de efter min mening lige så godt som sidste år. Problemet var stærke modstandere og nu også en ny quarterback, for selv de fleste Dolphins fans forventede et bedre hold med færre vundne kampe i år. Som jeg har skrevet tidligere, så var Penningtons skade i virkeligheden en god ting for Miami, for nu er forventningspresset mindre, og kræfterne kan bruges på at køre Chad Henne ind og fortsætte opbygningen af et stærkt hold i 2010. Saints viste i sidste uge, at Mark Sanchez trods alt kun er en rookie. Gassen vil gå af Jets’ ballon, og Miami vil vinde i en lavtscorende kamp præget af løb og forsvarsspil.

Den nye Jets receiver Braylon Edwards har tabt bolde for mange Browns quarterbacks. Nu skal han vise, at han også kan tabe Mark Sanchez'!
Den nye Jets receiver Braylon Edwards har tabt bolde for mange Browns quarterbacks. Nu skal han vise, at han også kan tabe Mark Sanchez'!

Cincinatti (3-1) mod Baltimore (3-1) Et topopgør i AFC North mellem Bengals og Ravens? Det havde jeg ikke lige set komme før sæsonen. Ravens angreb har været overraskende effektivt, mens Bengals forsvar omvendt har fortsat fremgangen fra sidste sæson. Ravens er sultne efter nederlagt til Patriots, så de udnytter hjemmebanen til en sejr.

Washington (2-2) mod Carolina (0-3) Så er det nu eller aldrig for Panthers, der har hjemmebanen til at få gang i angrebet, og mod de lavtscorende Redskins skal der måske ikke så meget til. Men Washington gør endnu engang lige netop nok til at vinde.

Dallas (2-2) mod Kansas City (0-4) Jeg tror på en overraskelse (dvs. Chiefs sejr) her. Cowboys overbeviste ikke mod Broncos i sidste uge, og Dallas’ pass rush er så mangelfuldt, at Cassell endelig får tid til at lave et par gode spil.

Tampa (0-4) mod Philadelphia (2-1) Er McNabb og Westbrook tilbage hos Eagles? Uanset hvad, så taber Bucs igen.

Minnesota (4-0) mod St. Louis (0-4) Rams er indehaver af NFL’s længste aktive nederlagsrække. Det er de også i næste uge.

Atlanta (2-1) mos San Francisco (3-1) 49ers har gjort det rigtig godt, og med den solide indsats mod Vikings i forrige uge har de i hvert fald etableret sig som et middelmådigt hold. Jeg tror dog stadig mere på Falcons, som har brug for at komme i gang igen efter nederlaget til Patriots.

Houston (2-2) mod Arizona (1-2) En meget interessant kamp. Et nederlag vil ikke være en katastrofe for noget af holdene, men det vil alligevel lægge et kolossalt pres på dem i næste uge. Cardinals kommer i gang på hjemmebanen med en kneben sejr i en højtscorende kamp.

New England (3-1) mod Denver (4-0) Broncos er bedre end jeg troede, men som sædvanligt spår jeg Patriots sejr, og jeg føler mig mere sikker på den, end da Baltimore kom på besøg i sidste uge.

Indianapolis (4-0) mod Tennessee (0-4) Titans kan løbe bolden, og det altid en god ting mod Colts. Desværre kan de ikke stoppe kastespillet, og det er en meget skidt ting mod Colts. Så de taber.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s