NFL

Stuffed at the line – ti ting om NFL uge 3

Endelig forløsning til Lions' hårdt prøvede fans
Endelig forløsning til Lions' hårdt prøvede fans

1. Tillykke til Detroit Lions! Endelig vandt holdet en kamp ved at besejre de skuffende Redskins. Der kan ikke være storvindende hold uden stortabende hold, men ingen fans fortjener at gennemgå mere af det, som Lions tilhængere har oplevet siden 2001. Der er lang vej til slutspilskvalitet, men i det mindste er faklen for flest nederlag i træk nu givet videre. (Til Rams med 13.) 

2. Meget vigtig sejr til Patriots over Atlanta. Med de storspillende Ravens på programmet gør det alverden til forskel at gå ind til kampen 2-1 fremfor 1-2. Der er stadig problemer, ikke mindst med angrebseffektiviteten i red zone, men det går fremad, især for forsvaret. Med mange nye ansigter har det gjort det overraskende godt. Efter at have lukket respektable 17 og 16 points ind mod Buffalo og Jets, tillod det kun 10 fra Atlantas stærke angreb.

Chad Penningtons sæson slutter igen med en skulderskade
Chad Penningtons sæson slutter igen med en skulderskade

 3. Penningtons skade er træls for ham, men faktisk en fordel for Miami. Med en 0-3 start på sæsonen var slaget om slutspillet alligevel tabt for Dolphins i år. Nu kan de uden større pres og den kontrovers, der altid følger med et quarterback-skifte, finde ud af, om Chad Henne er værd at satse på fremover.

 4. Sidste ubesejrede hold, der taber en kamp: New Orleans i uge 6 til Giants (Tidligere bud: Green Bay i uge 7 til Cleveland)

 

Et sjældent syn søndag: Tampas offensiv i aktion
Et sjældent syn søndag: Tampas offensiv i aktion

5. Er der ikke flere dårlige hold i år? Her mener jeg ikke nødvendigvis flere hold på 0-3, men flere hold, der bare spiller pivringe uge efter uge. Oakland, Kansas City, St. Louis, Cleveland og Tampa ser alle så ringe ud i alle spillets facetter, så det er svært at se, hvor de overhovedet skal hente en sejr. Særligt angrebene kniber det for. Browns havde 197 yards med fire interceptions, Raiders 166 yards med 2 interceptions og 3 fumbles og Tampa 86 yards (nej det er ikke en fejl. Siger og skriver seks-og-firs yards) og 1 interception. Chiefs og Rams havde mere held med at score points, men var alligevel aldrig i nærheden mod Eagles og Packers. Raiders er det eneste af holdene, der har vundet i år, og den sejr blev hentet mod Chiefs! Faktisk ligner indbyrdes kampe den eneste vej til sejre for de her hold.

6. Dallas er tilbage på ret kurs med en sejr over Carolina, men der er alligevel grund til bekymring. Angrebet havde svært ved at komme i gang, og Tony Romo ligner stadig en god spiller, der har svært ved at håndtere presset i de største kampe. Den største bekymring er dog på forsvaret: Demarcus Ware er slet ikke kommet i gang i år. 12 tacklinger og 0 sacks i tre kampe er simpelthen for lidt. Hvis Ware ikke kan lægge pres på modstanderens quarterback kommer Cowboys ikke langt

7. Kamp jeg er glad for, at jeg ikke så: New York Giants 24 – Tampa Bay 0.

 

Rams har nu NFL's længste aktive nederlagsrække - og den bliver længere endnu.
Rams har nu NFL's længste aktive nederlagsrække - og den bliver længere endnu.

8. Sidste tabende hold, der vinder en kamp: St. Louis i uge 6 over Jaguars. (Tidligere bud: Detroit i uge 8 over St. Louis.)

9. Brett Favre gjorde det, som han er bragt til Minnesota for at gøre: Skaffede sejren med et perfekt kast i sidste sekund. Gregg Lewis har endnu større ære af spillet med sin fantastiske fodkontrol, men det var altså Favre, der sikrede ham muligheden. Jeg ville dog ikke være alt for optimistisk, hvis jeg var Vikings fan: Indtil den sidste serie så Favre igen højst ordinær ud, og de hidtidige modstandere har ikke just været skræmmende. Det bliver spændende at se, hvad der sker, når den forlængede pre-season er slut.

10. Findes der noget mere ustabilt hold end Arizona? Først ser de sløje ud i et nederlag til 49’ers, så klæder de Jaguars af til skindet, og nu kan de intet udrette mod Colts. Mens forsvaret som forventet er jævnt middelmådigt, så svinger angrebet helt vildt fra kamp til kamp. Warner virkede igen som en gammel mand, når modstanderen kan lægge pres på, og resultatet var to interceptions og en fumble. Jeg spår stadig Matt Leinart som starter inden året er omme, men Cardinals kan sagtens vinde NFC West alligevel, for ingen af de andre hold ser gode ud.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s