Anmeldelser · Billeder med ord - ord med billeder

Jordan Mechner: Prinsen af Persien

images 

Denne graphic novel er endnu et eksempel på, at spilindustrien er begyndt at levere personer og scenarier til andre genrer. Den bygger på spillet af samme navn. Det kender jeg ikke, men isoleret set var bogen ikke noget interessant bekendtskab.

Vi præsenteres parallelt for to historier fra det gamle Persien. I den ene skal en prins, hans søster og hans svoger dele magten og derefter prøve at holde ambitiøse hærførere i skak. Den indgår herefter som en fortælling i den anden, der foregår flere hundrede år senere. Her er styret i byen forstenet i korruption, og i dette morads forsøger en ung pige og en mystisk ung mand, der lever i ruinerne af det gamle palads, at skabe en ny fremtid.

Umiddelbart skulle der være dramatik nok i de plotlinjer, men hverken historie eller tegninger er noget særligt. Det er ret forudsigeligt, at det vil gå de vise herskere ilde i den første historie, og at de unge mennesker vil sætte et oprør i gang i den anden. Kunne Carlsen ikke have fundet en mere interessant serie at udgive på dansk?

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s