NFL

Stuffed at the Line – Optakt til NFL uge 3

  

Lad os først få på det rene, hvordan det gik med mine forudsigelser i sidste uge. Så ved alle, hvor alvorligt de skal tage mine bud denne gang… : 8-8. Det er jo temmelig ringe. Faktisk er det ret præcist på niveau med antallet af rigtige gæt, hvis jeg havde slået plat og krone om dem. Så er du advaret.

 Cleveland (0-2) mod Baltimore (2-0) Indtil videre har Browns vist sig som et af de dårligste hold og Baltimore som et af de bedste. Det kunne være fristende at pege på en overraskelse her, men Ravens vinder og ligger sig sikkert i spidsen for AFC North

Chris Cooley fra Redskins er en udmærket TE og en af NFL's sjoveste spillere
Chris Cooley fra Redskins er en udmærket TE og en af NFL's sjoveste spillere

 Washington (1-1) mod Detroit (0-2) Redskins angreb har ikke just skræmt livet af nogen, men forsvaret har været udmærket. En Detroit-sejr er en mulighed her, men det kommer ikke til at ske. Til gengæld bliver Detroit ene-indehaver af NFL’s næstlængste nederlagsrække – og det er vel også noget.

Jacksonville (0-2) mod Houston (1-1) Det første af de desperate 0-2 hold har vi her. Jaguars blev spået til i hvert fald at være med i opløbet om slutspilspladser til det sidste, men efter et snævert og forventeligt nederlag til Colts blev de ydmyget af Cardinals i sidste uge. Skal sæsonen blive til noget, skal de vinde i dag. Problemet er bare, at Houston fik gang i deres angrebsspil i sidste uge, og når Jaguars ikke kunne presse Warner, får Schaub også en god dag. Texans vinder.

 

Wes Welker var savnet i sidste uge - bliver han klar til søndag? Wes Welker var savnet i sidste uge – bliver han klar til søndag?

Atlanta (2-0) mod New England (1-1) Presset er på Patriots i denne kamp. Angrebet er endnu ikke oppe i gear, og i næste uge venter Baltimore, så med et nederlag her vil 1-3 være en meget realistisk mulighed. En sejr vil derimod give ro, og det er naturligvis også, hvad jeg forudsiger. Som sagt er jeg for meget fan til at spå Patriots-nederlag, men det ser ud som om Atlanta holder stilen fra sidste år.

Green Bay (1-1) mod St. Louis (0-2) Green Bay satte en god start over styr ved at tabe til Bengals i sidste uge, men mod det jeg synes ligner ligaens dårligste hold, kommer de tilbage på hesten med en sikker sejr.

New York Giants (2-0) mod Tampa Bay (0-2) Her har vi en anden af de oplagte bundhold. Buccaneers kan ikke forhindre Giants i at få en perfekt start på sæsonen og fortsætte blandt de ubesejrede hold.

Tennessee (0-2) mod New York Jets (2-0) Sandsynligvis rundens mest interessante kamp. Titans er under pres med to nederlag i de første to kampe, så reelt er det deres sæson, der står på spil på søndag. Enten besejrer de Jets og får en ny chance eller også er det slut med slutspil i år. Omvendt er Jets kommet forrygende fra starten med sejre over bl.a. Patriots. Det bliver spændende at se, om de også kan lukke løbespillet, der er Titans helt store styrke, ned. Jeg tror på, at Titans holder spændingen i AFC South ved lige.

Kansas City (0-2) mod Philadelphia (1-1) Med McNabb og Westbrook ude tror jeg på en overraskende sejr til Kansas, der har gjort bedre modstand i de to første kampe end forventet. Ravens blev presset til det sidste, og mod Raiders dominerede høvdingene alt andet end stillingen på pointtavlen til sidst.

San Francisco (2-0) mod Minnesota (2-0) Ugens eneste kamp mellem to ubesejrede hold, og så er det alligevel en flad fornemmelse. Jeg har ikke været imponeret af nogen af de to holds kampe indtil videre, og særligt 49’ers opfatter jeg som voldsomt overvurderede. Vikings vinder efter endnu en middelmådig indsats fra Brett Favre. (Advarsel: Jeg kaldte også San Francisco overvurderet og på vej til et nederlag i sidste uge.)

New Orleans (2-0) mod Buffalo (1-1) Buffalos angreb kom i gang mod Tampa Bay, og de skal også nok få scoret deres point mod Saints. Det er bare ikke nok, for Brees og hans angrebsmaskine kan kun stoppes af langt bedre forsvar.

Chicago (1-1) mod Seahawks (1-1) En vigtig kamp for to hold, der før sæsonstart forventede at kæmpe med om deres divisioner til det sidste, og som nu risikerer at være to kampe efter førerholdet med et nederlag. Good Jay mødte op for Bears i sidste uge, men Seahawks formår at stikke en kæp i hans hjul og vinde.

Pittsburgh (1-1) mod Cincinnatti (1-1) Bengals har gjort det overraskende godt. Forsvaret har gjort sit mod både Broncos og Packers, og hvis man ser bort fra Brandon Stokelys svineheldige TD i uge et, ville de være nummer 2-0. Steelers er 1-1 mod hold, der før sæsonen var store forventninger til, men det er et åbent spørgsmål det i virkeligheden bare er to middelmådige hold. Jeg spår endnu en overraskende sejr til Bengals – uden dog at have nogen ide om, hvordan de skal gøre det.

 

JaMarcus Russell ligner et draft-bust.
JaMarcus Russell ligner et draft-bust.

Denver (2-0) mod Oakland (1-1) Broncos er overraskende 2-0 og endnu mere overraskende, er det ikke mindst forsvarets skyld. Mod Browns kom der også gang i angrebet, så det går bedre end forventet i Colorado. Oakland burde have vundet mod San Diego og tabt mod Kansas, men 1-1 er også her en bedre end forventet start. JaMarcus Russel var rædselsfuld mod Kansas, og jeg forventer noget tilsvarende her. Broncos vinder igen – stadig uden at være et godt hold.

Miami (0-2) mod San Diego (1-1) Jeg er ikke overrasket over, at Miami har fået en skidt start. Så gode var de ikke sidste år, og modstanderne er af en helt anden kvalitet i år. San Diego er også et meget bedre hold end Dolphins, selvom de de sidste par år har de specialiseret sig i dårlige sæsonstarter.

Indianapolis (2-0) mod Arizona (1-1) Et spændende opgør. De to hold fik i sidste uge gang i de eksplosive angreb, der er deres varemærke, så spørgsmålet bliver, hvilket forsvar, der kan gøre mest for at hjælpe til. Cardinals kommer i gang på hjemmebane og vinder.

 

Delhomme spillede dårligt mod Falcons - og det var et kæmpe fremskridt i forhold til ugen før!
Delhomme spillede dårligt mod Falcons - og det var et kæmpe fremskridt i forhold til ugen før!

Carolina (0-2) mod Dallas (1-1) Panthers er den oplagte kandidat til den tvivlsomme ære at blive det hold, der formindsker antallet af sejre mest fra sidste år til i år. Cowboys er ikke min kop te, men mon ikke de vinder mandagskampen alligevel.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s