Kunst og kultur · Politik og samfund

Grotesk redningsplan for TV2

imagesSom bekendt har TV2’s økonomi det skidt for tiden, og ifølge flere aviser lægger regeringen nu op til, at krisen skal løses ved at pålægge antenneforeninger og andre kabeludbydere at opkræve en brugerbetaling på 25-30 kr. per husstand om måneden. Brugerbetalingen kommer ikke til at omfatte de 300.000 husstande, der modtager TV2 på en almindelig stueantenne. Og forklaringen på den forskelsbehandling er 100% ideologisk.

 

Den udspringer af, at regeringen bare ikke vil indrømme, at planen om at privatisere TV2 er slået fejl. Med det for øje har man udelukket kanalen fra licensmidlerne, men i stedet for det forventede lynsalg har regeringens politik kun ført til eksistenstruende EF-retssager og kanalens svækkelse. Reelt kommer den foreslåede brugerbetaling til at virke som en licensforhøjelse, men fordi det ikke må ligne og slet ikke hedde licens, så er det kun kabelkunderne, der skal være med til at betale gildet.

 

Indse dog, at danskerne er glade for TV2, som det er, drop privatiseringsplanerne og giv TV2 andel i licensmidlerne igen. Så kan vi alle sammen være med til at betale for den public service, som vi får.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s